Behandelingen

Volledige gebitsprothese

Wanneer u geen eigen tanden meer heeft, maar uw kaakbot is nog in voldoende mate aanwezig volstaat een volledige gebitsprothese.

Meer informatie

Reparatie & Rebasing

Wanneer de gebitsprothese kapot is of niet goed meer past dan kan Reparatie of Rebasing een uitkomst bieden

Meer informatie

Immediaatprothese

Het kan voorkomen dat uw eigen tanden op de korte termijn allemaal getrokken moeten worden. Dan is het gebruikelijk om voor het trekken een immediaatprothese (ook wel noodprothese genoemd) te laten maken.

Meer informatie

Klikgebit op implantaten

Een tandeloze kaak blijft slinken. Wanneer er sprake is van weinig tot bijna geen kaakbot, is het vaak erg lastig om hier een functionele gebitsprothese op te maken. Implantaten kunnen in deze situatie uitkomst bieden.

Meer informatie

Gedeeltelijke gebitsprothese

Hebt u wel nog eigen tanden en of kiezen maar ontbreken er een aantal? Dan kan dit esthetisch gezien minder fraai zijn. Ook kan dit zorgen voor een verminderd kauwvermogen. Dan is een gedeeltelijke gebitsprothese wellicht een uitkomst voor u.

Meer informatie

Ik kom de gebitsprothese bij u thuis aanmeten, vervaardig zelf het techniek werk en regel de hele behandeling met u ‘van A tot Z’.

Interesse? Vult U dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@truijentandprothetiek.nl of neem telefonisch contact op via 0495 755539 of 06 39346450.

Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.Heeft u problemen met uw kunstgebit, krijgt u voor de eerste keer een kunstgebit, of heeft u graag informatie over een behandeling?

Ik kan u de nodige informatie verstrekken en met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte kosten en vergoeding zijn.